Trygg där jag står

26/3/2019

En av rubrikerna i HS tidigare var att nästan alla partier, också mitt parti, SFP, gått vänsterut, på basen av kandidattesterna.

Gjorde själv HS kandidattest (kolla mina svar nedan) och kan konstatera att jag konsekvent fortsatt stå för den politik som jag tror är rätt för Finland. Jag är trygg i min ideologi och politiska utgångspunkt.

Som jag ser det ska Finland vara ett land där välfärden måste skapas innan den kan fördelas. Hållbarhet och långsiktighet i den offentliga ekonomin är nödvändigt för att vi ska kunna utveckla välfärdssamhället. Vi behöver en sporrande beskattning, företagande och nya investeringar. Detta kombinerat med en hög och kvalitativ utbildning, omtanke om de som har det svårast och en ambitiös klimatpolitik bildar kärnan för ett framgångsrikt Finland.

Håller du med?

Kolla gärna mina svar här!
https://www.vaalikone.fi/eduskunta2019/ehdokkaat/3859/