En lyckad valfest

6/3/2023

Jag är helt tagen över det stora och breda stöd som ni visade mig och ber om ursäkt att sittplatserna tog slut. Tillsammans kan vi ge riktning åt den förändring som behövs. Det blev tydligt under dagen.

Lämmin kiitos kaikille sunnuntain vaalijuhlaan osallistuneille!

Tack till alla som var med på valfesten på söndagen!

Jag är helt tagen över det stora och breda stöd som ni visade mig och ber om ursäkt att sittplatserna tog slut. Tillsammans kan vi ge riktning åt den förändring som behövs. Det blev tydligt under dagen.

Ert stöd ger mig just den extra energi som nu behövs när kampanjen intensifieras Och målsättningen är klar, inval. Och det kommer att ske med er hjälp!

Publiken sjunger med när Jannike Sandström uppträder.
Marcus fick träffa många nära och kära understödjare.
Martina Harms-Aalto och Stefan Wallin drar valsnacket med Marcus.