Valstart!

22/2/2019

Temperaturen i valkampanjen stiger dag för dag. Galluparna duggar tätt. Alla visar på en tydlig trend, nämligen att det blir otroligt jämnt mellan partierna och att SFP har alla chanser att göra ett gott val. Galluparna visar också att ett regeringsalternativ där SFP ingår är realistiskt.

Min kampanj har också kommit i gång mycket bra och responsen är god. Men nu gäller det att fortsätta och öka takten. De flesta har ännu inte ens reflekterat över det stundande valet så det finns ännu mycket att göra. I går såg jag första gången mina valvideon. De blir ett helt annat koncept denna gång, lite annorlunda. Nästa vecka börjar vi sprida dem på sociala medierna.  

Kampanjstarten ordnas söndagen den 3 mars mellan klockan 13-15 på restaurang Lungi, Högbergsgatan 2, http://www.lungi.fi/etusivu/. Lunch kan köpas till självkostnadspris (20 euro) och vi bjuder på ett glas mousserande. Det blir trevlig samvaro och lite program. Mycket otvunget och man kan komma och gå som man vill. Anmäl dig gärna via e-post marcus.rantala@gmail.com eller via min Facebookprofil https://www.facebook.com/MarcusSFP/. Välkommen!

Nu sätter vi in en extra växel!

hälsningar,

Marcus

P.S. Inkommande lördag den 23 februari finns jag på plats vid Tre Smeder mellan 12-13, kom gärna och hälsa på!